rólunk

A Gombos Földgép Kft. az építőipari tevékenységet, elődjeit is beleértve, a ’90-es évek elején kezdte, jelenlegi formájában 2003-tól működik. Az elmúlt több mint két évtized alatt elvégzett számos kivitelezés során egyre több ismeret és tapasztalat került a kivitelezésben résztvevő kollégák birtokába.

A kezdetekben a cég települési szennyvízcsatorna építéssel, tavak és víztározók építésével, valamint nagy tömegű földmunkával és rekultivációval foglalkozott.

Az ezredforduló után megjelent „iparosodás” következtében az egyre nagyobb számban megjelenő ipari parkok alépítményi munkái jelentették a fő tevékenységi irányt. Az itt végzendő tereprendezések, közműépítések (víz, csatorna, gáz), nagy tömegű földmunkák biztosították a cég technológiai fejlődését, fejlesztését.
Az évtized második felében az építési munka az állattartó telepek fejlesztésével bővült. Jelen időszakra a Gombos Földgép Kft. megtalálta a magasépítésben, gépészetben, elektromos munkák elvégzésében és tervezésben jártas, nagy tudással és tapasztalattal rendelkező alvállalkozóit, így a vállalkozás generál kivitelezéseket is tudott vállalni.

A cégvezetés szem előtt tartja az elvállalt munkák minőségi kivitelezését, ezért nagy gondot fordít a megbízható és hatékony munkaeszközök valamint a képzett és tapasztalt kollégák alkalmazására. Kivitelezésekhez alkalmazkodva az eszközpark fejlesztése és a kollégák képzése folyamatosan történik.

A Gombos Földgép Kft. egy folyamatosan fejlődő, megbízható, stabil háttérrel rendelkező, szakmailag felkészült építőipari vállalkozás.


infoblokk kedv final RGB ERFA